Schrijnwerk op maat van uw interieur

Schrijnwerkerij M. Lammens uit Koksijde (bij Veurne, West-Vlaanderen) staat klaar voor de renovatie en inrichting van uw keuken, kelder en zolder. Al het algemeen schrijn- en timmerwerk in en om huis is bij ons bedrijf in goede handen.

 

Vakwerk in schrijnwerk, in alle materialen

Voor echt maatwerk moet u bij Schrijnwerkerij M. Lammens zijn. Kwaliteit staat bij ons altijd vooraan, ongeacht of we inhout, aluminium of pvc werken. Wij verzorgen de plaatsing van ramen, deuren, inbouwkasten, plafonds, veranda’s, zonwering, sectionale poorten of voeren de volledige inrichting van uw keuken uit. Dankzij onze professionele ervaring is de klus snel geklaard zonder veel hinder.

 

Kwaliteit en lange levensduur

Welk materiaal u voor uw interieur ook kiest, wij bieden u alleen de hoogste kwaliteit. Ook als het gaat over de plaatsing of de klantenservice achteraf. Want net als u wil Schrijnwerkerij M. Lammens dat elk project een lang leven beschoren is. En als u tevreden bent over het resultaat dan hoort ook een ander daarover. Betere reclame dan die kunnen wij ons niet wensen.

 

Vertrouw op een vakkundige schrijnwerker voor uw projecten: Schrijnwerkerij M. Lammens uit Koksijde levert maatwerk van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid!

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review